Choď na obsah Choď na menu
 


Aká je práca nezamestnaného?

arb_work_in_progress.jpg     Totiž prácou nezamestnaného je hľadať si prácu. Možno to znie čudne, ale je to tak. Práve tejto činnosti by mali nezamestnaní ľudia venovať denne aspoň toľko času, aby mohli povedať, že prácu skutočne aj hľadajú.

     Mnohí iba pozrú inzeráty, iní pošlú jednu, dve žiadosti, a tým to celé skončilo. Potom už len čakajú, že sa im niekto ozve. Ale čakať takto môžu donekonečna.

     Vraví sa, že kto hľadá nájde, a podľa mňa to platí. Ak niekto naozaj hľadá prácu a chce sa zamestnať, urobí pre to všetko. Denne prejde stovky inzerátov, vyberie tie, pri ktorých usúdi, že spĺňa požiadavky a zašle svoj životopis, prípadne aj motivačný list.

     Teraz by určite niekto namietal, že to tak robia mnohí, ale výsledok žiadny. To je pravda, niekedy to naozaj trvá trochu dlhšie, podmienky nie sú vždy ideálne, je málo ponúk... jednoducho dôvod je vždy. Ale ruku na srdce, koľko hodín denne venujete tomu, aby ste si našli prácu? Hodinu, dve, päť, osem?

     Ďalšia otázka, ktorá určite niekoho napadla, je: Preboha, ako mám hľadať prácu osem hodín denne? To mám chodiť do firiem osobne? Nuž aj to je riešenie, ale čas sa dá využiť aj inak. Jeden príklad za všetky:

 

    Na internete je množstvo portálov a agentúr, ktoré ponúkajú prácu. Ich prehľadanie zaberie (odhadom) hodinu, možno dve. Ďalšia hodina ubehne, ak človek zareaguje na nejakú ponuku a svedomito napíše motivačný list a CV (nielen mechanicky prepošle, čo už má pripravené).

     Takto nám ubehli dve, tri hodiny. A čo ďalej? Väčšina skončí a venuje sa bežným denným povinnostiam alebo svoj čas iba premárni pri televízii.

     Ale čo tak zvyšných päť hodín (alebo aspoň dve) venovať niečomu, čo zvýši Vaše šance na pracovnom trhu. Učiť sa jazyk, počítačové znalosti, či komunikáciu, prípadne strojopis.. čokoľvek. Ak niekoho napadlo, že kurzy sú drahé a nezamestnaný človek na to nemá peniaze, je to prirodzené. Ibaže v dnešnej dobe máme každý počítač a internet. Stačí si vyhľadať zopár stránok a máte tu jazykové kurzy, či počítačové testy.

     Jednoduché riešenie ako získať odbornú literatúru, je navštíviť mestskú knižnicu. Za pár eur (ktoré by človek aj tak minul na niečo neužitočné) Vám požičajú knihy, z ktorých sa môžete pokojne vzdelávať.

 

     Hoci ste nezamestnaní, predsa len máte prácu. Síce Vám neprinesie zisk, ani peniaze do rodinného rozpočtu, ale je to práca... hľadanie práce. Skúste porozmýšľať, či nestojí za to, vynaložiť trochu viac úsilia, aspoň pre ten pocit, že robíte niečo samí pre seba.

 

V ďalšom článku Vám poviem niečo o (Ne)pracovných návykoch.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

urgentné úver

fred,17. 3. 2017 10:45

Vy ste pri hľadaní pôžičku začať podnikať alebo splatiť
poukážky Takže to je dôvod, prečo sme tu na pomoc tým, ktoré sú v núdzi úveru A s 2% úrokom, takže dostať späť k nám s týmto

Dlžník či Prihláška:

názvy:
Suma potrebná:
Doba trvania úveru:
Rod:
Vek:
Mesačný príjem :
Krajina:
uvádza:
Telefónne číslo :
Účel úveru:
e-mail:
Už ste použili Pred:
Rozumieš po anglicky:
Kde ste sa o nás dozvedeli:
Teším sa na Vašu aktualizácie týkajúce sa tejto záležitosti ...
Vďaka za váš čas a pochopenie !!!

Takže späť k nášmu [email] fredjose

loan offer

jose dennison,16. 3. 2017 19:59

Drahý Pán / Pani

ÚVER čo najrýchlejšie DO 2 dni. Jose finančné fond Micro Plc obchodné a osobné,, domu úver vo výške 2% podielu rate.Interested osoby by mali kontaktovať úver dôstojník cez e-mail s informáciami nižšie:
Meno: ..... priezvisko: ...... KRAJINA: ....... telefónneho čísla: ..... Zamestnanie: ...... AGE: ...... ....... pohlavie: ...... Stav: ...... PÔŽIČKA Suma potrebná: ...... MESAČNÝ PRÍJEM ...... LOAN DOBA: ..... .Officer Meno: Loan Investičné ponuka E-mail: josedennisonloans007@googlemail.com a ďalšie informácie o nás navštívte naše webové addresss www.dennisonloanscompany.com
Vďaka a Boh žehnaj
S pozdravom,

pán Jose

loan

adams john loan,16. 3. 2017 1:29

Sme kresťanská organizácia, ktorá vznikla na pomoc ľuďom v potrebách pomáha, ako je finančná help.So, ak sa chystáte cez finančné ťažkosti alebo ste v každom finančnom chaose, a budete potrebovať finančné prostriedky na začatie vlastného podnikania, Hľadáte pre finančné pomoc akéhokoľvek druhu? Sme súkromná pôžička firma, ktorá poskytuje všetky druhy pôžičky / financovania pre všetkých, ktorí túžia po finančnú pomoc. alebo ste zisťujú, že je ťažké získať kapitál úver od miestnych bánk, pretože Biblia hovorí, že "" Luke 11:10 Každý, kto prosí, dostane; ten, kto hľadá, nájde; a tomu, kto klope, bude otvorené dvere ", takže nenechajte tieto príležitosť prejsť sa, pretože Ježiš je ten istý včera, dnes i naveky more.Please nich je pre vážne zmýšľajúcich a Boh sa bojí ľudí, bude tu na pomoc tým, ktorí sú v núdzi pomoc. E-mail;. adamsjohnloanfirm@hotmail.com

michaelwilkinloanfirm@gmail.com

michael,12. 3. 2017 16:51

hľadáte podnikateľský úver, osobné pôžičky, úveru na bývanie, autá
úver, študentské pôžičky, konsolidáciu dlhu úver, nezaistený úver, venture
kapitál, atď ... alebo ste odmietol pôžičku banky alebo finančné
orgán jedného alebo viacerých reasons.You je tým pravým miestom
svoj úver riešenie!
Som súkromný veriteľ, som poskytovať pôžičky spoločnostiam a jednotlivcom v
nízke a cenovo dostupné úrokovej
3% sadzba.
Máte záujem? Kontaktujte nás pre spracovanie follow-up úveru, a
viac ako 48 hodín;

MANUÁLNY

názov
Dátum narodenia:
pohlavie:
Rodinný stav:
adresa:
mesto:
Štát / región:
Zip / Postal Code:
Krajina:
telefón:
E-mail:
Účelom štátneho úveru:
Výška pôžičky:
Doba trvania úveru:
Čistý zisk za mesiac.

Vráť sa ku mne čo najskôr poskytnúť vyššie uvedené informácie pre viac informácií.
Dúfam, že to počujem od vás.
želanie
KONTAKT michaelwilkinsonloanfirm@gmail.com

URGENT ÚVER PONUKA, sa ešte dnes, ak budete potrebovať naliehavú pôžičku vo výške akéhokoľvek druhu.

Williams Uvery,11. 3. 2017 23:57

URGENT spoľahlivá a lacná ÚROKOVÉ ÚVER PONUKA PLATÍ SE.

Ahojte všetci

Sme licencovaný peňazomencov, ponúkame rýchlu pôžičku a rýchle schválenie na nízkou úrokovou sadzbou vo výške 2%. Poskytujeme právne úverové riešenia pre jednotlivcov a podniky vlastníkom, ktorí sú v núdzi v hotovosti. Chápeme, že je emocionálne a mentálne stres, že bude musieť vysporiadať s finančnými problémami pri zvládaní každodenného života. S pružnou škálu úverových služieb, sme odhodlaní pri pomôcť vám s splácania úveru na váš pohodlný najlepší. Neváhajte nás kontaktovať, naši zákazníci "uspokojivý je našou hlavnou prioritou. Ako si vážime všetkým našim klientom, budeme počúvať, aby vyhovoval vašim potrebám tým, že vám náš finančnú pomoc. Pre viac informácií, kontaktujte nás emailom: williamloans14@gmail.com


Zabezpečujeme všetky druhy úverov, ako sú:

*Vylepšenie domácnosti
* Inventor Úvery
* Auto úvery
* Dlh Konsolidácia pôžičiek
* Line of Credit
* Obchodné úvery
* Osobné pôžičky
* Medzinárodný úvery.

Prosím odpísať v prípade záujmu o viac informácií prostredníctvom našej nižšie uvedenej kontaktu

EMAIL: williamloans14@gmail.com
WhatsApp / Vıber: +2348027965239


S pozdravom,
williams úvery

loan

magret james,11. 3. 2017 11:38

Dobrý deň, To je informovať širokú verejnosť, že pani magret JAMES renomovanej súkromných veriteľov pôžičky otvára novú ekonomickú príležitosť pre všetkých tých, ktorí potrebujú žiadnu finančnú pomoc. Potrebujete naliehavú úver zrušte svoje dlhy alebo potrebujete domáci úver zlepšiť svoje podnikanie? Už ste niekedy boli odmietnutí bánk a ďalších finančných inštitúcií? Pozrite sa žiadne ďalšie, pretože sme tu pre všetky vaše finančné problémy. Zaistili sme 2% úverov úrokovej sadzby pre jednotlivcov, firmy a korporácie za jasným a zrozumiteľným spôsobom, podmienkami. Žiadna kontrola kreditu potrebné, 100% zaručená. E-mail: (MAGRETJAMES321@GMAIL.COM)

francess

francess,11. 3. 2017 7:47

Chcem poďakovať Mr.mike a jeho spoločnosť mi pomohol s pôžičkou vo výške $150.000 pre moju rodinnú dovolenku a môj zdravotnú starostlivosť ... na Appy návštevy guaranteetrust24loans@yahoo

pattond72@yahoo.com

David Hassan,9. 3. 2017 12:17

Je mi Luto, som vam poslal TENTO e-mail, ktory Prišiel Ako nevyžiadaných e-mailov vo vasej nezdravé zložka, chcem Vás informovať, že Dávid Hassan Limited sa v súčasnosť realitný 2% úver každému. a k hladam akukolvek typu financovaním, Kontaktujte Nás emailom: pattond72@yahoo.com
Vyplniť Návrat ... úver
Názov:
Krajina:
Telefónne číslo:
Výška pôžičky:
Doba trvaním úveru:
neklikajte prosím odpoved na TENTO e-mail, pivo odovzdal Všetky odpovede na túto kontaktný e-mail:
pattond72@yahoo.com

harryloanfirm56@gmail.com

Harry Carlos Loans,5. 3. 2017 23:08

Dobrý deň, ja som doktor Harry Carlos, súkromná pôžička veriteľ aj rozdávať pôžičky tým, ktorí sú v núdzi úveru, a tie, ktoré chcú začať nový business.I rozdávať osobné pôžičky, obchodné úvery, študentské pôžičky, úvery a spoločnosť všetky druhy úverov, v záujemcov výške 2% kontaktu dnes na: harryloanfirm56@gmail.com


Legimate ÚVER Lender

www.dennisonloanscompany.com

jose dennison,3. 3. 2017 20:59

Drahý Pán / Pani

ÚVER čo najrýchlejšie DO 2 dni. Jose finančné fond Micro Plc obchodné a osobné,, domu úver vo výške 2% podielu rate.Interested osoby by mali kontaktovať úver dôstojník cez e-mail s informáciami nižšie:
Meno: ..... priezvisko: ...... KRAJINA: ....... telefónneho čísla: ..... Zamestnanie: ...... AGE: ...... ....... pohlavie: ...... Stav: ...... PÔŽIČKA Suma potrebná: ...... MESAČNÝ PRÍJEM ...... LOAN DOBA: ..... .Officer Meno: Loan Investičné ponuka E-mail: josedennisonloans007@googlemail.com a ďalšie informácie o nás navštívte naše webové addresss www.dennisonloanscompany.com
Vďaka a Boh žehnaj
S pozdravom,

pán Jose

půjčku?

THMSON LOUOISE,2. 3. 2017 23:12

Ahoj všetci Som pani THOMSON LUOIS z califonia. Chcel by som zdieľať Božiu dobrotu vo svojom živote po toľkých mesiacoch sa snaží získať úver na internete a bol podvedený, takže som bol nepokojný a zúfalý pri získaní úveru od dôveryhodne veriteľa online. Ale ako Boh chcel, videl som komentár od priateľa s názvom Anabel a hovorila o tomto dôveryhodne email úver firmy: (! Florenceloans1@gmail.com), kde sa ľahko a rýchlo získala svoj úver bez stresu, takže ma zoznámil s muž menom pani CHARLES FLORENCIA pôžičky ktorá kontroluje firmu s názvom Florencia úver spoločnosti, tak som požiadal o pôžičku sumu ($ 810,000.00USD) s nízkou úrokovou sadzbou vo výške 2%, takže úver bol schválený a uložený na váš bankový účet za menej ako 48 hodín, to bolo, ako som bol schopný sa dostať späť na nohy, aby moje zlomený teraz v plnom prúde, a tiež splatiť svoje účty, takže radím všetkým, ktorí majú záujem o získanie úveru bez zabezpečenia, žiadna kontrola kreditu, nie čo signatár s iba 2% sadzbou a lepšie splátkových kalendárov / rozvrhu kontaktovať spoločnosť pani FLORENCIA môžete kontaktovať ju prostredníctvom svojho e-mailu :! florenceloans1@gmail.com

naliehavú finančnú pomoc

fedrick power,1. 3. 2017 11:22

Dobrý deň, To je informovať širokú verejnosť, že pán FEDRICK POWER, súkromných veriteľov otvorila finančné príležitosti pre všetkých, ktorí potrebujú akejkoľvek finančnej pomoci. Potrebujete pôžičku? Potrebujete úver splatiť svoje dlhy, alebo financovať svoj projekt? To bolo odmietnuté bánk a ďalších finančných agentúr? Pozrite sa žiadne ďalšie, pretože sme tu pre všetky vaše finančné problémy. Ponúkame rýchle a spoľahlivé pôžičky na 2% úrokovou sadzbou jednotlivcom, firmám a spoločnostiam bez ohľadu na ich štátnu príslušnosť klienta. Naše podmienky a jasný a veľmi zrozumiteľné. Žiadna kontrola kreditu požadované, 100% zaručená. Pošlite nám e-mail na adresu:
  (Fedrickpowerloanfirm926@gmail.com)

naliehavú finančnú pomoc

fedrick power,1. 3. 2017 11:12

Ste v núdzi úveru? Chcete byť finančne stabilný? Alebo chcete rozšíriť svoje podnikanie? Ponúkame podnikateľský úver, auto úver, podnikateľský úver, osobné pôžičky a kreditné Vianoce? Dávame úver na veľmi nízkou úrokovou sadzbou vo výške 2% trvalé pohodlie, ktoré je obchodovateľné. Táto ponuka je určená pre všetkých, obráťte sa na nás prostredníctvom e-mailu (fedrickpowerloanfirm926@gmail.com)

ponuka pôžičky

mr ethan lucas,28. 2. 2017 19:53

Je ťažké získať bankový úver okolo vás? alebo hľadáte pre naliehavú pôžičku platiť svoje účty? Tiež sme rozdávať pôžičku začať podnikať, potom navštívte dnes a získať fond .. rozdávať úver pre medzinárodné firmy aj jednotlivcov. Kontaktujte nás ešte dnes s nižšie uvedené informácie vi e-mailu mortgageloanfirm1999@gmail.com pozdravom Pridal: pán Ethan Lucas



vážne a naliehavé úver Ponuka

jean,24. 2. 2017 17:40

Dobrý deň, vážený zákazník.

Som súkromný veriteľ, ponúkam pôžičky v rozmedzí od €1000 / $à 5.000.000€/$
Takže bez podpory vašej banky dostanete súkromnú pôžičku
zaplatiť svoje dlhy, platiť svoje účty a urobiť váš
projekt s súkromné pôžičky.
Ak máte záujem prosím, zanechajte mi svoj úver ako aplikácie suite:

meno...
Krstné meno...
Krajina...
Suma...
Doba splácania...

E-mail: ajfredhaim@gmail.com

Čaká vás čítať

Úverové

Pán Marius,21. 2. 2017 22:48

Pozornosť širokej verejnosti,

Potrebujete úver? Ak áno ponúkame pôžičku na nízkou úrokovou sadzbou 3% a bez kontrola kreditu, Ponúkame osobné pôžičky, pôžičky konsolidáciu dlhu, rizikový kapitál, podnikateľské úvery, vzdelávanie pôžičky, úvery na bývanie alebo "úvery z nejakého dôvodu. Avšak, naša metóda vám ponúka možnosť uviesť výšku úveru potreboval a tiež trvanie si môžete dovoliť, email: g.marius95@hotmail.com

To vám dáva reálnu šancu získať finančné prostriedky, ktoré potrebujete! Ak máte záujem kontaktujte mailom: g.marius95@hotmail.com

s pozdravom
Pán Marius
E-mail: g.marius95@hotmail.com

svedectvo o tom, ako ja mám pôžičku

kimberly,21. 2. 2017 7:04

Dobrý deň, volám sa Kimberly McPherson chcem poďakovať pole môže financovať firmu mi pomohol s mojimi úverových fondov vo výške $ 60,000.00 potom, čo bol scammed tak dlho, ak máte záujem o pôžičku obráťte sa na neho tak, že vám tiež môže pomôcť aj jeho pôžička robiť to trvať dlho do 24 hodín čas môj úver bol v mojom účte každého, kto potrebujú naliehavú a dôveryhodné úver by mal s ním spojiť teraz je Boh poslal a dobrý človek jeho e-mail je loan3568@gmail.com alebo volajte +12052121183 som rád, zdieľať toto svedectvo na internete, pretože on mi pomohol, ak naozaj potrebujú pomoc, bez toho by bol scammed, keď som bol scammed je to ten správny úver spoločnosť
kontakt: E-mail: loan3568@gmail.com

Ako som dostal pôžičku

lisa,19. 2. 2017 8:41

Chcem oceniť mr westhood o apexloans za to, že mi pôžičku. som scammed 6000 eur rôznymi podvodník. a ja som požiadala o pôžičku od apexloans a ja mám pôžičku. Ak potrebujete Legit pôžičky dnes platí prostredníctvom e-mailu: apexloans@yahoo.com

patrickloans15@gmail.com

patrick,18. 2. 2017 23:51

Dobrý deň, tu prichádzajú ďalší úver spoločnosti, ktoré zmenia váš život navždy úver príde, som pán Patrick certifikovaný úver veriteľ, Ponúkam pôžičky pre jednotlivca i verejného sektora, ktoré potrebujú finančnú pomoc v nízkou úrokovou sadzbou vo výške 2%. Naše služby zahŕňajú:
Vaše víťazstvo v tom obchodnej transakcie u nás
je 100% zaručené a nikdy nebudete ľutovať akúkoľvek vec, o tom žiadnu pôžičku
Transakcia withus, budete radi vedieť o úver veriteľa ako mňa, pretože
budem vykúzli úsmev na vašej tvári na konci tejto transakcie. Chcem
môžete bez obáv budete nikdy stratiť nejakú vec v tejto transakcii
PATRICKLOANS15@GMAIL.COM
* Osobné pôžičky * dlhu
* Obchodné úvery
* * Hypotekárne úvery zabezpečené
 * * Študentské pôžičky Hypotéky
V prípade záujmu vyplňte tento formulár nižšie a vrátiť:
Názov :
Krajina:
pohlavie:
Výška úveru Potrebné:
Doba trvania úveru
vyplniť formulár a vrátiť sa do tohto e-mailu firmy: (patrickloans15@gmail.com)
Boh žehnaj
Patrick pôžičky obmedzené

Potrebujete finančné assitances?

James Cole,17. 2. 2017 7:31

Potrebujete finančné assitances? Naša spoločnosť ponúka rôzne druhy úveru ako:
festival pôžička
zvláštne aktívum
estate úver
Poľnohospodárstvo pôžička
Ramadan pôžička
vzdelanie úver
Potrebujem osobné pôžičku
Business hotovostný úver
nezaistený úver
Rýchla a ľahká kredit
Rýchly proces registrácie
Príkazy v rámci 24-72 hodín
Žiadne skryté splátky úverov
Financovanie v čase kratšom ako 1 týždeň
Získať nezabezpečené pracovný kapitál
Kontaktujte nás na: unitycredit111@gmail.com